Na magistralnom putu Orašje – Tuzla danas se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo službeno policijsko vozilo. Iz MUP-a TK kazali su da se nezgoda nije dogodila na području koji oni operativno pokrivaju, dok iz MUP-a Posavskog kantona kažu da ni oni još nemaju službenu informaciju o ovoj nezgodi. Kako se vidi na fotografijama koje su nam poslali čitatelji, policajcu koji je iz neutvrđenih razloga službenim vozilom izletio s kolovoza i završio na zelenoj površini, u pomoć su pritekli drugi vozači. Kako saznajemo, uviđaj su na mjestu događaja obavili policajci s područja Orašja, a povrijeđenih osoba nije bilo

Na magistralnom putu Orašje – Tuzla danas se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo službeno policijsko vozilo.

Iz MUP-a TK kazali su da se nezgoda nije dogodila na području koji oni operativno pokrivaju, dok iz MUP-a Posavskog kantona kažu da ni oni još nemaju službenu informaciju o ovoj nezgodi.

Kako se vidi na fotografijama koje su nam poslali čitatelji, policajcu koji je iz neutvrđenih razloga službenim vozilom izletio s kolovoza i završio na zelenoj površini, u pomoć su pritekli drugi vozači.

Kako saznajemo, uviđaj su na mjestu događaja obavili policajci s područja Orašja, a povrijeđenih osoba nije bilo.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *