Arslan Kulačić preminuo u istanbulskoj bolnici

 

Malom Arslanu je pri rođenju dijagnosticiran tumor na mozgu i operisan je na UKC-u Tuzla kad je imao samo četiri mjeseca

 

Arslan Kulačić, koji se mjesecima borio s teškom bolešću, preminuo je danas u istanbulskoj bolnici, prenosi Anadolu Agency (AA).

– Naš lavić je preselio na Ahiret. Uzvišeni Stvoritelj je odlučio da je to rješenje najbolje za njega i hvala Mu na tome. Mi ćemo doviti za zdravlje sviju vas koji ste na bilo koji način bili uz nas i pomogli, Allah zna da smo iz toga crpili snagu i napajali se da izdržimo kroz najteže trenutke. A dragog Allaha molimo da zaslužimo Džennet i da se tamo sastanemo s našim Arslanom. Amin -, objavila je na Facebooku Arslanova majka Amira.

Malom Arslanu je pri rođenju dijagnosticiran tumor na mozgu i operisan je na UKC-u Tuzla kad je imao samo četiri mjeseca. Tumor se vratio i ponovo je operisan u Turskoj, gdje je prebačen u januaru ove godine.

Građani BiH, ali i mnogi drugi ljudi, pokazali su solidarnost kada je trebalo prikupiti novac za liječenje i nesebično su pružali pomoć.

 

Izvor: Anadolu Agency (AA)

Foto: Anadolu Agency (AA)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *