SvijetVIJESTI

Austrija od danas ukida 3G pravilo na granicama

Austrija od danas ukida 3G pravilo na granicama

Austrija ukida sva pravila ulaska nametnuta zbog pandemije. Od danas (ponedjeljak) 3G certifikat više neće biti potreban pri ulasku u Austriju. Ulaz u Austriju je ponovno moguć iz svih zemalja svijeta bez uvjeta. To proizlazi iz nove uredbe o ulasku koju je prošli tjedan objavilo Ministarstvo zdravstva. Ukidanje 3G certifikata na granicama je opravdano trenutnom epidemiološkom situacijom.

Prethodna pravila za područja s varijantama virusa službeno ostaju na snazi, no trenutno nijedna država nije na popisu tih područja. Ako se pojavi nova varijanta virusa, obveza testiranja, registracije i karantene mogla bi se brzo ponovno uvesti za određene zemlje.

Do danas je službeno vrijedila obveza 3G pravila pri ulasku u zemlju. Oni koji ulaze u zemlju morali su dokazati da su cijepljeni, oporavljeni ili testirani.

Izvor: kroativ.at

2 thoughts on “Austrija od danas ukida 3G pravilo na granicama

  • What you published was very logical. However, what about this? suppose you composed a catchier title? I ain't saying your information is not good., but suppose you added a post title that grabbed a person's attention? I mean Amazonsko oko – Gojaznost is a little boring.

Comments are closed.