Banjaluka jutros: Poziv policajcima da skinu uniforme

Davor Dragičević, otac stradalog Davida Dragičevića i nekoliko desetaka članova grupe “Pravda za Davida” nastavili su jutros protest ispred Policijske uprave Banjaluka. Oni traže da se otkrije ko su ubice Davida Dragičevića.

Kako javlja reporterka N1 televizije Anđelka Marković, protest je nastavljen jutros, a prisutni članovi grupe Pravda za Davida pozvali su policiju da skinu uniforme i pridruže im se u protestu.

Članovi grupe su izašli na Trg krajine nakon što je došlo do incidenta u kojem je jedna osoba napala Davora Dragičevića, a policija je naknadno saopćila identitet napadača. Traže od policije da skinu uniforme i da im se pridruže u protestu. Davidova majka je pozvala građane da prosvjednicima donesu vodu.

Podsjećamo, Davor Dragičević za N1 je sinoć kazao da je nepoznati muškarac nasrnuo na njega u toku protesta. Kako javlja agencija Srna, policija je privela Đorđa Marinkovića iz Brčkog, koji se nalazi u službenim prostorijama Policijske stanice Centar u Banjaluci na ispitivanju.

6 thoughts on “Banjaluka jutros: Poziv policajcima da skinu uniforme

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *