Erupcija emocija: Mustafa iz Gradačca svojim pjevanjem zaludio žiri

Svi članovi žirija koji su glasali potvrdili su svoje tastere, a Mustafa je na kraju za mentora odabrao Mariju Šerifović

Mustafa Mehić ima 19 godina i dolazi iz Gradačca, a u prvom kolu “Zvezda Granda” predstavio se pjesmama “Piješ sine” Dženana Lončarevića i “Oprosti mojoj mladosti” Nikole Rokvića. Ovaj talentovani mladić osvojio je žiri svojim nastupom i jedino ko mu nije dao glas bio je Bosanac.

Uzbuđenje u studiju je raslo kada se zid otvorio i Mustafa ugledao da svijetli šest tastera, a u bekstejdžu njegova majka nije mogla zadržati suze. Takmičar je prvi put na “Grandovoj2 sceni, a Saša je odmah primijetio da je mladić imao vrlo zapažen i uspješan nastup, s obzirom na to da je prvi put u takmičenju.

U bekstejdžu kod Sanje vladala je odlična atmosfera, a dječak Filip, koji je Mustafi bio u podršci, sve je vrijeme plakao.

– Pa, zašto plače ovaj dječak? Je l’ plačeš od sreće? – pitala je Jelena malog Filipa, dok je Viki prokomentirala da su dječije suze uvijek najiskrenije.

Svi članovi žirija koji su glasali potvrdili su svoje tastere, a Mustafa je na kraju za mentora odabrao Mariju Šerifović.

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *