Gradonačelnik: NOVOGODIŠNJA ČESTITKA

Povodom  nastupajuće Nove 2021. godine  u ime gradske uprave Gradačac i svoje lično ime, svim građanima grada Gradačac upućujemo iskrene čestitke i želimo sve najbolje.

Nova godina je novi početak, prilika i povod za razmišljanje o svemu onome što smo u proteklih godinu dana uradili ili propustili uraditi,  da završimo započeto i otpočnemo nove poslove, a uvjeren sam da ćemo i u narednoj godini uspješno prevazilaziti teškoće i spremno dočekati nove izazove u svakodnevnom životu.

Godina 2020. obilježena je prvenstveno borbom protiv svjetske pandemije  koronavirusa,  a napori da se zaštiti zdravlje i životi ljudi i dalje traju punim intenzitetom. Svi nosimo teret straha i neizvjesnosti, i koliko god nas je distancirao, ovaj virus ujedinio nas je u zajedničkoj odgovornosti.

Želimo da Nova godina  bude u znaku zdravlja  da svi koji su bolesni ozdrave, da svima donese radost , napredak i blagostanje, da podstakne vjeru i nadu u bolju budućnost, i da nam se ostvare pojedinačne i zajedničke želje.

Neka iduća 2021.godina po svemu bude bolja, da radost praznika dijelimo u ličnom i porodičnom zadovoljstvu cijeneći istinske vrijednosti, i bude poticaj za zajedništvo, razumijevanje, povjerenje i solidarnost sa onima koji trebaju našu ljubav i podršku.

Sretna i uspješna Nova 2021.godina!

2 thoughts on “Gradonačelnik: NOVOGODIŠNJA ČESTITKA

  • 24/11/2022 at 6:14 am
    Permalink

    I’d have to examine with you here. Which is not one thing I usually do! I take pleasure in reading a post that may make folks think. Additionally, thanks for permitting me to comment!

    Reply

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *