Historijski dan za NK Zvijezda Gradačac: Potpisan reprogram!

Ambiciozni čelnici kluba rade sjajan posao

Ambiciozno vodstvo kluba iz dana u dan ispunjava obećanja koja su istakli prilikom preuzimanja kluba u više nego teškoj situaciji.

Špekulisalo se da će Zvijezda u najniži rang, te početak od ‘nule’, no to se na radost svih onih koja je klub u srcu nije desilo.

Otišlo se i korak dalje. Zvijezda je ozbiljan kandidat za prvo mjesto, sjajna sredina za nogometaše i trenere, što su mnogi i prepoznali.

Danas je vodstvo kluba na čelu sa predsjednikom Adijem Šakićem, potpredsjednikom Igorom Inkićem i sportski direktorom Fahrudinom Piskićem, u prostorijama Porazne uprave FBiH potpisalo reprogram duga. Uskoro će biti i odblokiran račun kluba, što će uveliko olakšati svakodnevni rad.

Račun je blokiran 2015. godine, a preostalo su još dogovori sa tri pravna lica s kojim je načelno sve usaglašeno.

“Hvala svima koji su vjerovali u nas, a i onima koji nisu. Dali su nam vjetar u leđa”, istakli su nam iz vodstva Zvijezde.

Navijači Zvijezde sa oduševljenjem su dočekali današnju informaciju, a sa nestrpljenjem čekaju i dozvolu za povratak navijača na tribine. Planiraju napuniti Banja Ilidžu i tako na najbolji način nagraditi čelnike kluba, nogometaše i trenere za sav do sada urađeni posao.

S. Mlaćo/Sportsport.ba

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *