Kavazović u Gradačcu: Bakir je stalno na sećiji s Erdoanom, a posmrtni ostaci Zmaja od Bosne još nisu vraćeni ovdje

Šta su ovi uradili, ova zelena buržoazija, koju ćemo smijeniti 7. oktobra? Ništa! Nula ili jedan krompir je njihov rezultat, kazao je hadžija Kavazović

Serija predstavljanja kandidata Saveza za bolju budućnost otvorena je jučer u Gradačcu, gdje su se na platou Kule Zmaja od Bosne Husein-kapetana Gradaščevića okupili brojni građani.

Šemsudin Kavazović, nosilac liste za Parlament FBiH, kazao je da je, nakon jučerašnjeg govora u kojem je naglasio da je Fahrudin Radončić možda najbolji Bošnjak kojeg je upoznao, uslijedio veliki broj poziva.

– Evo, da se ispravim, nije on možda najbolji nego je naš predsjednik Radončić sigurno najbolji Bošnjak. Bakir Izetbegović osam godina sjedi s Erdoanom na istoj sećiji, nije se udostojio da prenesemo posmrtne ostatke kapetana u BiH. I zato od vas tražim da glasate za Fahrudina Radončića, a ja ću ga sada zamoliti da sve uradi da prenesemo posmrtne ostatke našeg kapetana u Gradačac. Šta su ovi uradili, ova zelena buržoazija, koju ćemo smijeniti 7. oktobra? Ništa! Nula ili jedan krompir je njihov rezultat – kazao je, na oduševljenje prisutnih građana, hadžija Kavazović.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *