KONAKOVIĆ O RADONČIĆU: “Puno zuji, malo meda daje”! (VIDEO)

Lider partije Narod i Pravda, Elmedin Konaković, gostovao je u Centralnom dnevniku Senada Hadžifejzovića, a veći dio svog gostovanja posvetio je líderu SBB-a, Fahrudinu Radončiću, za koga je kazao da puno zuji a malo meda daje.

Konaković je zamjerio Radončiću što se usred pandemije koronavirusa povukao s čela koordinacionog tima, kazavši da je to učinio najvjerovatnije zato što se uplašio. 

“Lako je biti ministar u blagostanju, ali nije lako donositi teške odluke. Radončić je radio dok nije vidio da je korona ozbiljna stvar. Onda se uplašio i povukao. Sad svako nekoliko minuta ispaljuje novu glupost, ali uglavnom ne radi ništa. Što bi narod kazao, puno zuji, malo meda daje.”

SDA se prepala Aljoše Čampare, a poslije intervjua na Face TV on je završio karijeru

– Asim Sarajlić nije mogao raditi bez Bakirovog naloga, on se nije povukao, postavio je svoje prijatelje! Fahro sluša Seku! Bakir, Seka, Prevljak, Asim i Osmica su familija, ostali su samo saradnici – rekao je u gostovanju na Face TV kod Senada Hadžifejzovića predsjednik Naroda i pravde Elmedin Konaković.

On je, između ostalog, rekao da zbog “Seke Bakir trguje državom”ali i da Semir Efendić neće preći u NiP, kako se špekulisalo po kuloarima! Rekao je i da se SDA prepala Aljoše Čampare, te da je poslije intervjua na Face TV, on završio karijeru.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *