AktuelnoshowbuzzTOP VIJEST

Merlin emotivnim govorom oduševio beogradsku publiku

Dino Merlin je večeras još jednim fenomenalnim koncertom obradovao Beograđane.

Koncert u Štark areni je započeo pjesmom “Da šutiš”. Uslijedili su mnogobrojni drugi hitovi iz njegove bogate muzičke karijere. Poseban trenutak je bio kada mu se na sceni pridružio legendarni Zdravko Čolić s kojim je otpjevao pjesmu “Da ti kažem šta mi je”.

“Dame i gospodo, Zdravko Čolić. Imam tu sreću da sam kao dječak bio na njegovom prvom Koševu. To je bio spektakl. Bili su laseri i svirao je bend iz Londona i bio je tu moj Čola i sad smo tu zajedno”, kazao je Merlin.

Jedan od emotivnijih trenutaka je bio kada je pričao o svom unuku Neziru.

“Svega se u mom životu u međuvremenu izdešavalo, ali kad sve saberem i oduzmem, najvažnija stvar koja mi se desila – postao sam dedo. Dedo Dino. To je velika radost i stvarno bih volio da taj maleni unuk živi u miru sa sobom, sa svojom porodicom, komšijama, da bude dobar gradivni element društva, da stvara nove vrijednosti i da se takmiči u dobru sa svim dobrim ljudima svijeta”, rekao je.

U publici su bile i brojne poznate ličnosti, a među njima su pjevačica Maja Berović, direktor Partizana Ostoja Mijailović i njegova supruga Milica, Relja Popović, Nikolija Jovanović…

“Merlinomanija” je zahvatila Beograd pa će muzički čarobnjak sutra i prekosutra održati dodatne koncerte u spomenutom gradu. Ulaznice su odavno rasprodane.

večeras još jednim fenomenalnim koncertom obradovao Beograđane.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *