Nastavak radova na izgradnji vodovodne mreže u južnom dijelu Gradačca

Zahvaljujući povoljnim vremenskim uslovima nastavljeni su radovi na izgradnji potisno distributivnog cjevovoda  u južnim dijelovima grada Gradačac. Trenutno se radovi  izvode u mjesnim zajednicama Zelinja Donja i Kerep ( Fazlići ).

U sklopu Ugovora T2 planirano je izgraditi potisno distributivni cjevovod u ukupnoj dužini 52.927 m vrijednosti 2.984.514,62 EUR. Do sada su već završeni radovi, koji se tiču potisno-distributivnog cjevovoda, na dionici od PS4 (raskrsnica kod Vučkovci –Srnice) prema naselju Fazlići u MZ Kerep i od raskrsnice u Kerepu ( kod supermarketa Bellamionix) do MZ Zelinja Donja u dužini od cca. 13,5 km.

Završetkom radova mogućnost na priključenje na potpuno novi sistem vodosnabdijevanja dobiti većina naselja u južnom dijelu grada Gradačac a to se odnosi na Vučkovce, Srnice Donje, Srnice Gornje, Biberovo Polje, dio Toka, Kerep, Jelovče Selo, Zelinja Donja, Zelinja Srednja i Međiđe.

4 thoughts on “Nastavak radova na izgradnji vodovodne mreže u južnom dijelu Gradačca

 • 22/05/2022 at 9:04 am
  Permalink

  I am pleased that I found this weblog, just the right information that I was looking for! .

  Reply
 • 28/06/2022 at 8:54 am
  Permalink

  Howdy! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine Optimization? I'm trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I'm not seeing very good success. If you know of any please share. Thank you!

  Reply

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *