Nebojša Đekanović: “Idemo spremni na duel u Banoviće”

Šef stručnog štaba Zvijezde iz Gradačca Nebojša Đukanović je za MeridianSportBH najavio utakmicu njegovog tima za vikend i to protiv Budućnosti u Banovićima u okviru drugog kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine.

“Šta da se kaže, čeka nas jedno veoma teško gostovanje, i to pogotovo u Banovićima koje je zasigurno jedno od najtežih u šampionatu. Mi smo spremni za isto, analizirali smo protivnika i njihovu utakmicu iz prošlog kola protiv Gradine iz Srebrenika. Pored toga, sve fudbalere imam na raspolaganju nakon nekih problema sa povredom te oko registracije” – kazao je Nebojša Đekanović, pa rekao šta očekuje od tekuće sezone:

“Ambicije i očekivanja kluba su ta da se na kraju šampionata nađemo u samom vrhu tabele, ali to ništa nije striktno te igrači nemaju pritisak sa te strane. Ono što hoću da kažem, je da ćemo dati sve od sebe da nastavimo sa borbom, formom i htjenjem koje nas je krasilo na kraju prošle sezone kada smo izborili opstanak”.

Što se tiče utakmice protiv Budućnosti u Banovićima, Zvijezda će taj duel odigrati 20. avgusta 2022. godine, odnosno u subotu sa startom od 17h.

meridiansport.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *