Otac Slaviše: “Ovo je plaćeno ubistvo, očekujem da će MUP RS-a obaviti posao do kraja”

Otac Slaviše Krunića je poručio: “Ostajemo da opravdamo Slavišin put. Ovdje nije u pitanju politika, ovdje je u pitanju plaćeno ubistvo. Izražavam nadu da će MUP za koji dan riješiti ubistvo”.

“Dragi moji Slaviša… Neću nista više reći o mom sinu ali reći ću kao otac,i ispred cijele porodice  da mi ostajemo da opravdamo Slavišu. Mislim da taj Slavišin put možemo da opravdamo samo uz vas. Osjećam da je prisutan, ja ću svojim unučadima i mojoj snahi  biti na raspologaanju u svim prilikama kao što sam i do sad bio”. 

“Živio sam za pravdu i umrijet ću za pravdu. Ne mislim ni na kakvu pomoć, ni sa jedne strane vec samo na ljudsku. Vjerujem u ljude, u politiku. Ja kao roditelj sam u ovom gradu 50 godina  znajući sve ljude, nikad nisam osjetio da ima neprijatelje. Izgubio sam sina, izgubio sam druga. ” – dodao je. 

Slaviša Krunić, banjalučki privrednik, biće sahranjen danas na porodičnom groblju u Glamočanima. U ponedjeljak 29. aprila Kruniću bi bio 48. rođendan. Iza njega je ostala supruga i četvoro djece, od koje je troje maloljetno.

Podsjetimo, u Glamočanima kod Banjaluke u noći između 22. i 23. aprila u pucnjavi su ubijene tri osobe, a jedna je teško povrijeđena iz vatrenog oružja. Ubijeni su Krunić, jedan od njegovih pratilaca Žarko Pavlović i napadač Željko Kovačević, dok je drugi Krunićev pratilac ranjen.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *