Ovakav niz brojeva dešava se jednom u HIILJADU GODINA!

Prema mišljenju astrologa i numerologa 02. februar 2020. godine je po mnogo čemu poseban dan…

Ovaj magičan numerološki dan može da bude korak ka vašem novom životu!

Osim što je od strane astrologa proglašen najboljim danom za sklapanje braka, numerolozi kažu da je ovaj dan čaroban za žensku energiju.

Specifičnost je ta što niz brojeva 2-2-2-2 dešava samo jednom u hiljadu godina pa nas očekuje magija koju ne treba da propustimo i koja može da nam otkrije neke nove sfere naših života.

Ovaj dan nosi sa sobom emocionalnu stabilnost i posvećenost, a takođe je riječ o danu kada Saturn, Jupiter, Pluton, Mars i Mesec ulaze u isti znak.

U astrologiji broj dva označava kuću Bika koji je kao znak vođen planetom Venerom- boginjom ljubavi i ljepote, koja prezentuje strpljenje i posvećenost koja je jako važna u izgradnji nečega trajnog i nevjerovatnog.

Ovaj dan je posebno važan za žene jer je ispunjen Jupiterovom energijom pa će one imati podršku za stvaranje pravih čuda.

U ovom periodu, pred ovaj magičan dan, moguće je da će vas obuzeti strah od promjena, ali takvo raspoloženje će vas brzo napustiti.

Evo kako na najbolji način da iskoristite magiju koju nosi ovaj dan:

– Ovo je odličan dan da ostvarite svoje želje. Potrebno je samo da zamislite da je vaš cilj ostvaren jer vizualizacija ima veliku moć na ovaj datum.

– 02. februar je odličan da oprostite svima koji su vas povrijedili. Vrijeme je da se tako oslobodite toksičnih ljudi i emocija koje vas dugo opterećuju.

– Pored oproštaja, tokom ovog dana treba da se oslobodite svih negativnih misli u budite spremni da vi od nekoga zatražite oproštaj.

– Oslobodite se zavisti, ljubomore, pomozite drugima i činite dobra djela.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *