Palačinkara „Smash“ novo omiljeno mjesto za sve ljubitelje palačinaka

U Gradačcu je danas, sa početkom u 15:00 sati svečano otvorena palačinkara „Smash“. Palačinkara je smještena u ulici 6. bataljona u prostorijama bivšeg „Istanbula“.

Ukoliko ste do sada po ukusne palačinke morali putovati do Modriče, Tuzle ili Živinica, od danas to ne morate. U našem gradu danas je sa radom započeo, sigurni smo, jedan novi brend koji će postaviti visoke standarde ukusa, usluge, ambijenta i kreativnosti.

Palačinkara „Smash“ ideja je u gradu dobro poznatog lica, mladog poduzetnika Tarika Gluhića koji nastavlja sa uspješnim poslovnim idejama. Tarik je svestrana, kreativna osoba, nadasve veliki profesionalac sa ozbiljnim pristupom poslu i dobrim odnosom prema radnicima. To je nešto što u našoj zemlji, nažalost, često ne čujemo.

Palačinke smo danas i probali, i možemo reći da ih je ljubazno osoblje dovelo do savršenstva. Perfektno dizajnirane, sa kvalitetnim i bogatim dodacima, nove palačinke u gradu prava su rapsodija okusa.

Pored više vrsta palačinaka, na lijepo dizajniranom meniju nude vam se i vafli, kao i hladni i topli napici.

Međutim, nisu poslastice sve što nam „Smash“ nudi. U sklopu objekta imate mogućnost za opuštanje uz bilijar, playstation, pikado, i mnoge druge zabavne sadržaje. Gluhić je sa svojim objektima za igru i zabavu već nadaleko poznat, a postavljanje istog u palačinkaru potez je bez presedana.

Sve u svemu, naša ocjena za enterijer, ljubaznu uslugu, kutak za zabavu, dizajn menija, domaćina i vlasnika, i ono najvažnije – za palačinke – čista desetka!!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *