GradacacSport

POSTAVLJENO SVIH 16 REFLEKTORA NA STADIONU “JEZERO” / Uskoro kreću radovi na novim klupskim prostorijama.. 

POSTAVLJENO SVIH 16 REFLEKTORA NA STADIONU “JEZERO” / Uskoro kreću radovi na novim klupskim prostorijama.. 

Prije nekoliko dana smo napisali da predsjednik FK Bosna Mionica 3 radi velike stvari za ovaj klub, danas a po najavama predsjenika Mustafe Peštalića i narednog perioda, nastaviti će se sa poboljšanjima svih segmenata kluba. Infrastruktura je prioritet, tu je i prvi tim ali i omladinski pogon, nije zaboravljen ni odnos sa navijačima zbog kojih je počela sa radom i klupska web stranica. 

Nakon što je prije nekoliko dana prvi puta u historiji kluba prosjalo na stadionu “Jezero”, kada je postavljen prvi reflektor sa jakim osvjetljenjem, danas su završeni  radovi na osvjetljavanju stadiona koji sada ima 16 reflektora! Stadion je dobio jednu potpuno novu modernu dimenziju a igračima prvog tima i mlađim kategorijama je data mogućnost treniranja po noći. 

Reflektore je postavila firma Team Electronic. 

Prema najavama iz kluba čim vrijeme posluži kreće renoviranje svlačionica i izgradnja novih prostorija ispod tribine. Postavljena je i nova stolarija na već postojeće prostorije Bosne, sve ovo pokazuje da se u ovom klubu ozbiljno radi i da je pred njim svijetla budućnost.

Gradačački glas

2 thoughts on “POSTAVLJENO SVIH 16 REFLEKTORA NA STADIONU “JEZERO” / Uskoro kreću radovi na novim klupskim prostorijama.. 

Comments are closed.