Povjereništvo KO SDPBiH Tuzla: Od strane pojedinaca, došlo do zloupotrebe naziva Kantonalne organizacije

Javnost je upoznata da je odlukom Predsjednika SDPBiH Nermina Nikšića, dana 06.07.2019.godine uvedeno Povjereništvo u KO SDPBiH Tuzla, te da su tom odlukom raspušteni svi organi Kantonalne organizacije SDPBiH Tuzla.

Stoga, obavještavamo članove i simpatizere SDPBiH Tuzlanskog kantona i javnost da je prema našim informacijama od strane pojedinaca, došlo do zloupotrebe naziva Kantonalne organizacije SDPBiH Tuzla, u smislu da se pojavila lažna facebook stranica (naziv stranice je KO SDP BiH TK), te također da se zloupotrebljava mail vezan za Kantonalnu organizaciju SDPBiH Tuzla.

Očit primjer zloupotrebe jeste lažno predstavljanje prilikom zakazivanja press konferencije danas u Hotelu Tuzla, sa jednog od mailova KO SDPBiH Tuzla.

Zbog naprijed navedenog u obavezi smo da prijavimo zloupotrebu nadležnim i istražnim pravosudnim organima, navodi se u saopćenju.

One thought on “Povjereništvo KO SDPBiH Tuzla: Od strane pojedinaca, došlo do zloupotrebe naziva Kantonalne organizacije

  • 10/10/2022 at 4:47 am
    Permalink

    I just couldn't depart your site prior to suggesting that I extremely enjoyed the standard information a person provide for your visitors? Is gonna be back often to check up on new posts

    Reply

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *