BiHCrna HronikaTOP VIJEST

PRAVA DRAMA U STROGOM CENTRU BANJE LUKE: Pustio psa na policajce !

Prava drama odigrala se u strogom centru Banje Luke kada je A. M. pustio svog psa da ujede policajca, koji je tom prilikom zadobio povrede, potvrđeno je za Srpskainfo.

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka izvršili su kriminalističku obradu lica iz tog grada čiji su inicijali A.M. zbog sumnje da je počinilo krivična djela sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje i nedozvoljena proizvodnja i promet droge.

Kriminalistička obrada izvršena je jučer, a ovo lice je u srijedu, 15. novembra, tokom vožnje zaustavljeno u Banjoj Luci i tom prilikom je odbilo da se podvrgne ispitivanju na prisustvo droge.

Tokom kontrole ovo lice je iz putničkog automobila pustilo psa koji je ugrizao za nogu policijskog službenika i njemu je potom ukazana ljekarska pomoć u Univerzitetskom kliničkom centru RS-a, saopšteno je iz Policijske uprave Banja Luka.

Na osnovu naredbe sudije Osnovnog suda u Banjoj Luci, izvršen je pretres stana koji koristi A.M. i tom prilikom pronađena je određena količina marihuane.

Sve mjere preduzete su pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv A.M. će Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka biti dostavljen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *