Radovi na uređenju stadiona u Vučkovcima

SLOGA I JEDINSTVO NEMAJU ALTERNATIVU

Radovi na uređenju stadiona NADO i službenih prostorija nastavljeni su zahvaljujući vrijednim i nesebičnim Vučkovljanima.

1. svlačionice stadiona NADO dobile su novu stolariju, koja je kupljena od dobrovoljnih priloga ljubitelja kluba. Ugradnju stolarije, potpuno besplatno, izvela je firma RODEX Vučkovci, na čelu sa neumornim i največim humanitarcem u selu Kurbašić Mirsadom Mićkom.

2. zvaršeni su zavarivačko bravarski radovi na izgradnji tunela i platforme. Sve radove, bez naknade izveo je Mujčić Ademir, uz pomoć Elvisa Đonlića. Materijal za tunel-platformu donirao je Mehić Mersed Bećo.

3.Nastavljeni su radovi na uređenju saune i fitnes sale. U toku je ugradnja brodskog poda u sauni. Radove u hajr izvode Ramo Ćeskinović i hadži Meša, Mehmedalija Đonlić i član uprave Admir Hukić.

ć

Logističko podrška od članova uprave Turbić Ibrahima Brajčeta i Ševalije Đonlića, uz neizostavnog Mičku.
Svim donatorima, a posebno Beći i Damiru Đonliću, kao i svim izvođačima radova Uprava kluba se duboko zahvaljuje.

U narednom periodu Uprava kluba zajedno sa svojim mještanima planira uraditi nove moderne klupe za rezervne igrače, zatim početak izgradnje ograde za šta imamo obezbijeđenih 5000KM iz budžeta Federacije BiH. a uskoro u saradnji sa svim udruženjima MZ i Vijećem MZ započeti aktivnosti na izgradnji sportske dvorane.

 

Facebook FK JEDINSTVO 1952 VUČKOVCI

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *