Lifestyleshowbuzz

Selma Bajrami odgovorila Elviru Boliću: Bila sam na mjestima o kojima ti možeš samo sanjati

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Elvir Bolić u razgovoru za bh. medije protekle podigao je mnogo prašine osvrnuvši se na neuspjehe Zmajeva.

Bolić je tada rekao kako će naš tim za par godina biti prosječna reprezentacija.

“Mislim da se polako kreće ka tome da ćemo za koju godinu biti samo prosječna reprezentacija – izjavio je to još prije nekoliko godina, što se, nažalost, sada pokazuje tačnim.”, istakao je Bolić.

Smatra da krivca ne možemo tražiti samo u igračima i selektorima, nego da je problem negdje drugdje.

“Kada sam otišao u VIP salon, vidim na sjedalima piše Selma Bajrami, te nekih likova sačuvaj me Bože. Prođem kroz VIP i nikoga ne poznajem, a svi sjede u ložama. Uoči svake utakmice kupim za svoje prijatelje ulaznice nikoga ne molim”, rekao je Bolić.

Na ove njegove riječi nije mogla ostati imuna bh. pjevačica. Za portal “Avaza” kaže da je to, o čemu govori Bolić, bilo još u vrijeme Ćire Blaževića.

“Navikla sam ja da se ljudi koji su prokockali sve prilike kače za mene i moje ime, kako bi dobili na publicitetu. Žalosno je to, Elvire, preboli! Sjedila sam ja i na boljim i važnijim mjestima o kojima ti, gospodine, možeš samo da sanjaš.”, istekla je Selma Bajrami u razgovoru za “Avaz”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *