Semir Osmanagić: Novak je stara duša, a piramide su kuće njegove duše! Koronom nas kontrolišu!

Senad: Je li Novak došao u Piramide da se liječi od Korone?

Semir: Nemam dozvolu da pričam o tome, ali moram reći da je Novak virus “lako” podnio.

Đoković mi prije nekoliko mjeseci rekao da godinama prati naš rad i moje intervjue, predavanja i prezentacije. Treba mu skinuti kapu. On je najpotpuniji čovjek kojeg znam u svojoj mudrosti. Na meti je, jer se zalaže za zdrav i potpun život. Imao je želju da posjeti naše lokacije. Snimali smo njegov nivo energije i čakre. Imali smo meditaciju kod jedne od četiri sonde. U tunelima smo prvi put ostali sat vremena, 15 minuta meditirali, potom je rekao da je osjetio da je ovaj prostor kao nijedan drugi na planeti, da tu najlakše može utonuti u duhovno blaženstvo, u stanje opuštenosti i relaksiranosti. Drugi dan je ponovo insistirao na posjeti tunela. On želi u sportske centre uklopiti holistički pogled na život. Nije došao da se izliječi od Korone, nego da vidi cijeli projekat. Rekao je da, ako postoji raj na zemlji, onda je to ovo, prošao cijeli svijet, ali da u svijetu ovakve lokacije nema.

Onaj ko kontroliše historiju kontroliše i sadašnjost. Njima je najlakše da drže status quo.

Novak Đoković je broj jedan u sportu, znate koji je to šamar onima koji su izmislili tenis na dvorovima Engleske. Ono što Nole donosi to je pokušaj da imamo jednu harmoniju između fizičkog i duhovnog. Kad dostignete vrh vi ste tek onda na testu, pomaže svakome kome je pomoć potrebna. Pričalo se da će dati 25.000 KM kao donaciju u Visokom, mene je bilo sramota da pitam. Hoću da dolazak na bosanske piramide bude njegovo duhovno odmorište. U jednoj njegovoj poruci kaže da su bosanske piramide kuća negove duše. On je shvatio da je ovo mjesto izuzetno na planeti, decenijama. Novak je jedna stara duša. Stara duša se prepozna po tome što zna šta je duhovnost. Ono što želim od njega je, kad nam dolazi, da to shvata kao odmorište gdje ga ljudi neće vući za rukav. Nole će dovesti svoju braću, porodicu u Visoko.

 Kad je riječ o Koroni, to je projekat, porijeklo mu je laboratorija u Engleskoj. Ovdje imamo nešto puno opasnije, kad tom soju dodate neke druge viruse, to se ne može kontrolisati. Biološko oružje koristi se u cilju bacanja ekonomije na koljena. Oni u svojim rukama imaju štampanje novca. Cilj projekta je da svo građanstvo baci na koljena. Za 18 mjeseci kad počne masovna vakcinacija počet ćemo se vraćat normali. Elitama je krajnji cilj potpuna kontrola.

Negativni joni imaju pozitivan utjecaj na nas.  Negativni joni skaču na pipke koronavirusa i tako ga uništavaju. Oni sprječavaju da se ti virusi šire. Negativni joni čiste atmosferu. Problem je u frekvencijama, ne u komunikaciji. Treba imati 5G, ali nađimo druge frekvencije koje nisu štetne.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *