Lifestyleshowbuzz

Spremite se za neviđeno: Novi koncept i pravila 17. sezone showa Zvezde Granda

Najiščekivaniji i najgledaniji show u regionu, Zvezde Granda, u subotu 23. septembra otvara svoja vrata po sedamnaesti put sa sezonom koja sprema najveća iznenađenja i pravila dosad!


Saša Popović, kreativni direktor Granda otkrio je da će nova sezona biti daleko dinamičnija i interesatnija, ali uz brojne promjene i pravila.
“Ova sezona se razlikuje od svih ostalih jer imamo kandidate koji su izabrani i koje su mentori izabrali i kandidate koji su izazivači. To je prvi put za ovih dvadeset godina da svaki mentor ima dva muška i dva ženska kandidata. U ovoj prvoj emisiji imamo četiri muška i četiri ženska kandidata. Tu su i izazivači. Muški se takmiče sa muškim kandidatima, ženski sa ženskim. Imamo taster i svako će da pritisne taster protiv koga se bori” – naglašava Popović.

Scenografija će također doživjeti značajne promjene, a u studiju je implementirana naajmodernija tehnologija koja će gledateljima pružili neponovljivo vizuelno iskustvo. Žiri ostaje u nepromijenjenom sastavu, a voditeljski dvojac koji će i ove godine biti glavna spona između žirija i takmičara su Sanja Kužet i Voja Nedeljković.

Takmičari stižu iz svih zemalja regiona, ali i drugih dijelova svijeta, pa naredne subote gledatelji mogu očekivati da će svi oni željeti pomaknuti granice i na sceni pokazati ono najbolje od sebe kako bi osvojili žiri i publiku.
Stoga, očekujte neočekivano u sedamnaestoj sezoni najgledanijeg zabavnog showa u regiji i pripremite se za nevjerovatne talente i spektakularne trenutke koji će vas oduševiti i inspirirati. Prvu emisiju ne propustite u subotu, 23. septembra u 20 sati na Novoj.