SUNOVRAT ZVIJEZDE

➡️ SUNOVRAT ZVIJEZDE, BORBA ZA OPSTANAK, PRAZNE TRIBINE, PRAZNA KASA, PROPADANJE STADIONA.. I TO SVE NA 100 GODINA KLUBA, NIŽELIGAŠKA KOMUNIKACIJA SA MEDIJIMA, POLITIČKI UPRAVA, AMATERSKO VOĐENJE ZVANIČNE STRANICE❗

Zvijezda se zahvalila na čestitkama ali tek pod pritiskom medija!

Nakon što su NK Zvijezda Gradačac stigle čestitke zbog 100. rođendana od mnogobrojnih bivših igrača, od mnogobrojnih sportskih kolektiva i nogometnih klubova, iz Zvijezde su se prvo cijeli dan pravili pametni i nisu htjeli ni spomenuti “godišnjicu”, nakon objave na našem portalu oglasili su se jako nekulturnim saopćenjem koje nije dostojno ovog kluba.

Međutim to uopšte nije čudno, klub je već srozan na razinu niželigaškog, umalo se spasio od ispadanja, uprava kluba je postavljena političkom linijom SDP-a i ništa drugo i nije bilo za očekivati.

Stranicu vodi čovjek koji je poznat kao politički preletač i neko za koga tvrde da je uzimao tzv. “bijeli hljeb”!

Sve u svemu nije problem u niskim udarcima od kluba kojem smo i sami bili sponzori, kako medijski tako i financijski i od kojeg smo i dobili zahvalnicu. Jedan kritički tekst i klub i onako srozan potone još dublje i u maniru petoligaša odgovori na kritiku.

Umjesto da se na 100. godišnjicu borimo za Premijer ligu, završavamo stadion, mi se borimo za golo preživljavanje.. Je li možda i zbog toga kriv “Gradačački glas” ?

19 thoughts on “SUNOVRAT ZVIJEZDE

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *