IzdvojenoSport

Turski mediji: Džeko i balkanska kolonija nisu zadovoljni, Fener će im ispuniti dva zahtjeva

Nakon katastrofalnog poraza kod Nordsjaellanda, gdje su primili čak šest komada, uprava Fenerbahcea je prionula radu kako bi ispunila zahtjeve balkanske kolonije koja nije posve zadovoljna.

Dakako, radi se o trojcu koji je ovog ljeta pristigao u tursku momčad i vrlo brzo zabetonirao svoje mjesto u udarnom sastavu, a to su Edin Džeko, Dušan Tadić i Dominik Livaković. Uprava turskog kluba polaže velike nade u svoje zvijezde, ali i oni imaju određena očekivanja od kluba.

Prije nekog vremena Džeko i Tadić su razgovarali s upravom kluba i zatražili da se stručnom štabu prve ekipe pridruži trener s ovih prostora koji bi pomogao treneru Ismailu Kartalu i prevodio njegove zahtjeve.

Uloga pomoćnog trenera je, kako piše turski Fotospor, ponuđena Zoranu Mirkoviću, nekadašanjem igraču Fenera i bivšem treneru Partizana, međutim on je istu odbio.

Uskoro je pred upravu Fenera stigao i Livaković sa zahtjevom da se stožeru pridruži Sandro Žufić, trener golmana u kojeg ima veliko povjerenje i s kojim je nekoliko godina uspješno radio u Dinamu.

Uprava im nije ispunila ta dva zahtjeva, međutim čini se da bi se to moglo promijeniti nakon ove evropske katastrofe. Osim toga, turski list dodaje da su Džeko, Tadić i Livaković formirali svoju WhatsApp grupu u kojoj pišu da su nezadovoljni radom trenera.