VANREDNO KOLO Lutrija BiH za novogodišnje izdanje TV Binga pripremila vrijedne dobitke i mnoštvo zabave

Lutrija BiH za novogodišnje izdanje TV Binga pripremila vrijedne dobitke i mnoštvo zabave

 


Bogate nagrade za dobitnike

Lutrija Bosne i Hercegovine povodom obilježavanja novogodišnjih praznika organizuje peto ovogodišnje vanredno kolo TV BINGO, koje će se uživo emitovati na programu FTV-a, 31. decembra u 20:10 sati.

Novogodišnje izdanje vanrednog kola TV BINGO, pored redovnih dobitaka i milionskog  Jackpota, najsretnijim igračima će donijeti i dodatne vrijedne robno-novčane dobitke: VW Polo, novčane dobitke od 20.000,00 i 10.000,00 KM, te ukoliko se ne izvuče Jackpot, novčani iznos od 500.000,00 KM će se podijeliti na dobitke sa deset i pet pogođenih brojeva.

Lutrija Bosne i Hercegovine će u novogodišnjem izdanju vanrednog kola ugostiti aktiviste Crvenog križa Novo Sarajevo, čiji članovi će imati priliku da osvoje vrijedan novčani dobitak, a koji će prema najavi rukovodstva Crvenog križa Novo Sarajevo iskoristiti za realizovanje 1. Međunarodnog kampa mladih volontera.

Sve prisutne u studiju, kao i pored malih ekrana zabavljat će veseo i razigran muzički bend “Bingo Balkaneros”, te specijalni gosti koji će upotpuniti novogodišnju atmosferu.

Lutrija Bosne i Hercegovine u proteklih je šest redovnih kola usrećila mnoge igrače, koji su prije finalnog izvlačenja okušali sreću sa žutim bingo listićima. Svake sedmice u redovnim kolima TV Binga izvučeno je najsretnije uplatno mjesto, koje je sretnim igračima donijelo ukupno 88.000,00 KM. Pored novčanih dobitaka, u proteklih šest kola, dvanaest igrača je osvojilo vrijedne tablete i mobitele.

U igri za dodatni fond dobitaka, igrači mogu učestvovati slanjem sms poruka sa serijskim brojem listića, na brojeve telefona 091 412 601 (BHTELECOM) ili 063 888 71 (HT ERONET).

Prodaja žutih Bingo listića, kao i slanje SMS poruka, trajat će zaključno sa 31.12.2017.godine, do 17:00 sati.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *