Danijel Ćulum:”Dolazak u Gradačac je bio pun pogodak”!

DOLAZAK U ZVIJEZDU PUN POGODAK

Prije svega bih želio da pozdravim sve navijače Zvijezde Gradačac. Dolazak u ovu sredinu je bio pun pogodak, naišao sam na nevjerovatnu dobrodošlicu svih ljudi u klubu i gradu, i ovako nešto sto se meni desilo u ovih 6 mjeseci bih poželio svakom igraču. Na ovoliku količinu ljubavi nisam mogao ni da sanjam, a znao sam da je Gradačac grad sporta i korektnih ljudi.

 

 

VIŠE PUTA POVEZIVAN SA ZVIJEZDOM

Prije ovog prelaznog roka kada sam i došao u Zvijezdu, povezivao sam se par puta sa Zvijezdom iz Gradačca i neke druge stvari su uticale na to da još prije par sezona ne obučem dres Zvijezde, ali evo desilo se to prije 6 mjeseci i sigurno mogu da kažem da sam srećan sto sam obukao dres Zvijezde.

 

PRED POČETAK SEZONE BILA VELIKA OČEKIVANJA

U ovoj sezoni očekivanja su bila velika, počeli smo sa kvalitetnim radom, dobrim igračima, ali na našu žalost desio se taj veliki pad u igri, što je na kraju rezultiralo i lošijim rezultatima i samim ishodom na tabeli. Neke stvari u samom početku sezone mi nisu bile jasne, gdje neki igrači nisu bili zadovoljni, ne znam iz kog razloga, ali isto tako mislim da je nedostajalo više karaktera, želje i htjenja.

Na samo kraju prvog dijela znalo se da ćemo ostati bez nekih igrača, ali to je sport i čovjek nikad ne zna šta nosi dan a šta noć, jednostavno se mora naprijed, i siguran sam da ćemo uz kvalitetne pripreme i uz par pojačanja odigrati dosta kvalitetnije drugi dio sezone.

ZADOVOLJAN SVOJIM IGRAMA

Svojim igrama mogu biti zadovoljan, s obzirom da sam na samom početku sezone u utakmici protiv Metaleghea dobio nezgodan udarac u članak i gdje sam igrao ostatak sezone sa povređenim ligamentima, a to je sada iza mene i mogu čvrsto obećati da ću uz dobre pripreme i ja biti bolji i da ću pružati partije koje publika od mene očekuje.

ZVIJEZDA JE VELIKI KLUB

Zvijezda je veliki klub, sa dobrim uskovima za rad, i to je klub koji je uvijek bio u vrhu, a svi znamo da je godinama bio član PLBIH.

Ovim putem čvrsto vjerujem da će Zvijezda u drugom dijelu igrati dobar fudbal, i da će sigurno biti u vrhu Prve Lige.

 

POZIVAM NAVIJAČE DA NAS PODRŽE

Želim da pozovem sve navijače da bas podrže u drugom dijelu, jer nam je njihova pomoc itekako potrebna!

 

NAJLJEPŠE ŽELJE U NOVOJ GODINI

Svim članovima kluba, grada, i svim selekcijama NK Zvijezde Gradačac, i svim ljudima dobre volje želim srećnu novu godinu, sa željom da sve dobre ljude posluži zdravlje i da prati sreća, što od sveg srca želim!

 

Gradačački glas/Adi.M.

13 thoughts on “Danijel Ćulum:”Dolazak u Gradačac je bio pun pogodak”!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *