Kapiten Zvijezde Emir Prljača za Gradačački glas: “Nije istina da sam dogovorio prelazak u novi klub! Zvijezda ima prednost!

Turbulentna sezona se bliži kraju, Zvijezdu je već napustilo nekoliko igrača, zakazana je skupština kluba.. dovoljno razloga da kontaktiramo kapitena Zvijezde Emira Prljaču.

Trenutno si povrijeđen.. o kakvoj vrsti povrede je riječ?

-Imam problema sa leđjima nakon jednog nezgodnog pada, pijem tablete i na poštedi sam od ljekara, bolje mi je i uskoro bi trebo da počnem sa treninzima.

Nakon prvog dijela sezone bili smo lideri, igrali čvrsto, poslije pobjede nad Slogom svi su nas već vidjeli u Premijer ligi. Šta se desilo pa su zaredale slabije partije?

-Prije svega mislim da je bio prevelik pritisak na ovako mladoj ekipi i desile su se dvije utakmice kući koje nismo dobili a trebali smo pod svaku cijenu, niko nije ni očekivao da ćemo biti u borbi za Premijer ligu, cilj je bio stabilan klub da se ne borimo za opstanak i mislim da smo to svi postigli, za nešto više nismo imali sreće.

Kakva je trenutno situacija u klubu? Poslije sezone najavljena je skupština kluba.

-Pa situacija je da kažem napeta poslije nekih stvari koje su se izdešavale, skupština bi trebala biti održana nakon zavrsetka sezone pa ćemo vidjeti sta će biti.

Ima li istine da si dogovorio prelazak u novi klub?

-Već puno puta sam to čuo ali u tome nema nikakve istine.. Zvijezda ima prednost u svemu jer je to moj klub, poručio bih navijačima da ne slušaju previše mahalske priče. Da budu uvijek uz klub, normalno je da bude i lijepih i teških trenutaka,bsve je lakše kad znamo da su uvijek uz nas.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *