Moto klub “Zmaj” podijelio novogodišnje paketiće

Članovi Moto kluba Zmaj Gradačac jučer su se nakon defilea kroz centar grada uputili prema sjedištu „Udruženju Kutak radosti“. Predstavnici Moto kluba zajedno s Općinskim načelnikom uručili su novogodišnje paketiće korisnicima Udruženja.  Nakon posjete Kutku radosti defile je krenuo prema Kući za djecu bez roditeljskoga staranja “Duga” u Gradačcu gdje su također uručeni novogodišnji paketići.

Općinskom načelniku mr. sci Edisu Dervišagiću nedavno je uručena nagrada „ Zlatni grb grada“ te je dobivena novčana sredstva od 2. 000 KM ovom prilikom odlučio podjeliti u humanitarne svrhe: Udruženju Kutak radosti 500 KM, Djeci bez roditeljskog staranja „ DUGA „ 500 KM i Dalal Omerović 1.000 KM. Također se zahvalio predstavnicima Moto kluba Zmaj na dugugodišnjoj požrtvovanost i istrajnosti u činjenju dobrih djela za osobe koje su u potrebi.

Predstavnik Moto kluba Zmaj, Siniša Baković, istakao je da: „ nećemo zaboraviti ni one najugroženije, odnosno socijalno ugrožene porodice. Ovom prilikom se zahvaljujemo ljudima dobre volje kao i svima koji su na bilo koji način pomogli ovu akciju i želimo sve najljepše za novogodišnje praznike.“

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *