NK ZVIJEZDA: Održana press konferencija

Danas je u prostorijama stadiona Banja Ilidža održana press konferencija NK Zvijezda Gradačac, prisutnim novinarima obratili su se članovi Upravnog odbora Fahrudin Piskić, Inkić Igor i Šakić Adi.

Foto: Gradačački glas

VELIKA DUGOVANJA

“Na dobrom smo putu. Sa nekoliko privrednih subjekata već je napravljen dogovor oko reprograma duga. Najveći dug je još uvijek prema Poreskoj upravi, ali se nadamo da ćemo u narednim danima pronaći što lakši način vraćanja i tog duga. Ukupan dug je cca 1,4 miliona KM.” – istakao je Igor Inkić.

PROBLEMI NA STARTU

“Turbulentno je na početku jer sad već bivša administracija još uvijek nije predala pečat, što onemogućava sklapanje bilo kakvih novih ugovora. Danas je trebala biti isplaćena plata za mjesec juli, ali je bivši sekretar prije nego je smijenjen sa te pozicije novce koje je uplatio Grad Gradačac preusmjerio Šefiku Moćiću. Potez koji nas je iznenadio i najviše šokirao, ali šta je, tu je, idemo dalje.” – rekao je Fahrudin Ćiro Piskić.

“Odustati nećemo! Popravit ćemo odnose i sa navijačima i sa svim drugim klubovima. Ovo je klub svih mještana ove opštine, ne samo ovog grada. Želimo saradnju sa svim fudbalskim klubovima na ovoj opštini, sklopit ćemo ugovore o saradnji jer je i u tim redovima puno mladih i talentovanih momaka koji svojim kvalitetom zaslužuju mjesto u NK Zvijezda.” – istakao je dalje Piskić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *