NOVOGODIŠNJA ČESTITKA PREMIJERA FBiH FADILA NOVALIĆA

Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Fadil Novalić je, u ime Vlade FBiH i svoje lično, građanima Bosne i Hercegovine uputio novogodišnju čestitku.

– Iza nas su reforme čiji rezultati su već vidljivi, ali će svakim danom njihovi efekti biti sve veći i značajniji za život građana. Provedene su reforme radnog i penzijsko-invalidskog zakonodavstva, finansijskog sektora i otvorena nova radna mjesta.

Slijede značajni koraci na reformi i poboljšanju poslovnog okruženja, konkurentnosti naše privrede, a time i poboljšanja ekonomskog položaja zaposlenih i članova njihovih porodica.

To je smjer kojim ćemo morati ići i u narednom periodu, jer je to nužno na putu BiH prema EU integracijama i poboljšanju ukupnog ekonomsko-socijalnog statusa u zemlji. Riječ je o izazovu koji sve nas, a naročito predstavnike vlasti, treba da obavezuje i motiviše da dodatno radimo na tome.

Želim da vam iduća godina donese puno zdravlja, sreće, radosti, napretka i boljeg života – kaže se u čestitki premijera FBiH Novalića.

 

12 thoughts on “NOVOGODIŠNJA ČESTITKA PREMIJERA FBiH FADILA NOVALIĆA

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *