Radončić: Posvetit ću se Avazu i izgradnji tornjeva

 

SARAJEVO, (Patria) – Rezultat SBB-a je jako dobar, jer, ako vratimo film u zadnje tri godine vidimo da smo bili na prljavoj meti,  od optužnica do paljenja automobila“, izjavio je večaras na konferenciji za medije lider SBB-a Fahrudin Radončić. On je, prema nepotpunim rezultatima CIK-a na trećem mjestu za člana Predsjednišva BiH iz reda Bošnjaka, nakon Šefika Džaferovića iz SDA i Denisa Bečirovića iz SDP-a, javlja Patria.

„Mojoj porodici je veliko olakšanje da neću biti član Predsjedništva, jer ću se moći posvetit Avazu i izgradnji tornjeva“, rekao je.

Lider SBB-a poručio je da očekuje reagiranje tužilaštva zbog neregularnosti tokom izbornog procesa, optužujuči Centralnu izbornu komsiju da je narušila kredibilitet izbora u zemlji.

„Ako imate pet ili šest hiljada članova biračkih odbora, onda možete raditi bilu koju vrsti inženjeringa“, rekao je Radončić ovjašnjavaju razliku u glasovima izmežu Džaferovića i njega.

„Neće proći mnogo vremena da se glasači pokajti jer su dali glas onima kojima su dali. Naravno, mislim na one koji su bili dio inženjeringa“, rekao je Radončić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *