BiHCrna HronikaTOP VIJEST

Šokantni detalji ubistva žene u Tuzli: Policajac bio pijan, svemu prethodila svađa

NIJE BIO NA DUŽNOSTI

Sat prije dolazila i policija u piceriju!

Kahrimanović je, kako su naveli očevici, zahtijevala od gostiju da napuste lokal, tražeći da plate šta su popili i da idu, ali je Ćustendić odbio!

Novo ubistvo u Tuzli šokiralo je bh. javnost. Policijski pripadnik MUP-a TK Elvis Ćustendil ubio je suvlasnicu ugostiteljskog objekta Amru Kahrimanović. U nju je ispalio više hitaca i preminula je na licu mjesta!

Ispred zgrade

Nedugo zatim Ćustendil je pobjegao, a brzom intervencijom Specijalne jedinice MUP-a TK, uhapšen je ispred zgrade u kojoj je živio.

No, otkrivamo detelja koji su prethodili novom gnusnom zločinu. 

Naime, Ćustendil nije bio na dužnosti kobne noći. U lokal je došao s prijateljima s kojima je pio. Sat prije ubistva desio se incident u lokalu, zbog čega je pozvao policiju jer je jedan od njegovih “kolega” s kojima je sjedio narušao javni red i mir. 

Ćustendil je, naime, zvao policajce da dođu i inervenišu, što su i oni i uradili i izveli muškaraca iz tržnog centra. No, on je zatim nastavio piti. 

Kako je policija intervenisala u lokalu, uposlenica je pozvala suvlasnicu Kahrimanović da dođe na posao, što je ona i učinila. I tu se zatim nastavila drama koja je završila tragično.

Kahrimanović je, kako su naveli očevici, zahtijevala od gostiju da napuste lokal, tražeći da plate šta su popili i da idu, ali je Ćustendil, koji je bio česti gost ovog lokala i dolazio tu zbog Kahrimanović, to odbio. Nakon toga,  došlo je do prepirke  između nesretne žene i policajca, zbog čega je Ćustendil  izvadio pištolj i ispalio više metaka u nesretnu ženu. 

Radnica lokala

Kada je vidio šta je uradio, pobjegao iz tržnog centra. Brutalnom ubistvu svjedočili su ostali gosti i radnica lokala.

Nezvanično, Ćustendil i ubijena su bili u nekoj vrsti odnosa. On je mjesecima dolazio u lokal zbog Kahrimanović, što su potvrdili brojni svjedoci. – piše Avaz.ba