Održan sastanak sa kablovskim operaterima u Gradačcu

Danas je u Sali za sjednice Općine Gradačac održan sastanak sa operaterima kablovske mreže i drugim operaterima koji imaju podzemne instalacije a idu preko područja gradačačke općine.

Sastanku su prisustvovali Predstavnik BH Telekoma Sejo Skenderović, predstavnik Elektrodistribucije Gradačac Safet Trakić, predstavnik „DSL Elektronik“ doo Modriča Eldar Gluhić, predstavnik Bridstel doo Brčko Distrikt Musa Suljević i predstavnik JP „Komunalac“ dd Gradačac Damir Okanović.

Tema sastanka bila je predstavljanje dosadašnjih aktivnosti na projektu „ Vodosnabdijevanje općine Gradačac“ kao i planovi za naredni period sa posebnim akcentom na podzemne instalacije.

Dogovoreno je da se u narednom periodu intenzivira saradnja kako bi se smanjile mogućnosti prekida u napajanju korisnika mreže i nesmetane implementacije projekta vodosnabdijevanja općine Gradačac.

2 thoughts on “Održan sastanak sa kablovskim operaterima u Gradačcu

  • 02/05/2022 at 2:28 am
    Permalink

    Oh my goodness! a tremendous article dude. Thank you However I am experiencing concern with ur rss . Don’t know why Unable to subscribe to it. Is there anybody getting equivalent rss drawback? Anybody who is aware of kindly respond. Thnkx

    Reply

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *